Munkaerő toborzás

Álláshirdetés önéletrajzok előszűrésével
Tapasztalatinkat és kapcsolatainkat kihasználva rövid idő alatt juthat hozzá előszűrt, leválogatott pályázói csoporthoz. Előzetes egyeztetés után nagy volumenű on-line és nyomtatott toborzási kampányt indítunk. Az érdeklődők részére e-mailes és telefonos tájékoztatási lehetőséget biztosítunk, ezzel is tehermentesítjük Önt és kollégáit. Cégünk rendelkezik ingyenesen hívható telefonszámmal, így a kommunikáció még gördülékenyebb lehet. Munkatársaink on-line toborzás esetén a pályázók rendelkezésre állnak – a megszokott csatornák mellett (e-mail, telefon) -, további népszerű közösségi kommunikációs csatornákon is (facebook, chat, msn, skype, viber, snapchat, LinkedIn stb.). A megfelelő tájékoztatás után rendszerezve adjuk át a beérkező pályázatokat.

Ha nem szeretné, hogy kollégái, alkalmazottai  tudomást szerezzenek új munkaerő-igényéről, akkor is mi vagyunk a jó választás! Az álláshirdetés mellé korszerű kiválasztási szolgáltatást is kap! Örömmel vállalkozunk a teljes kiválasztási folyamat koordinálására is, vagy munkaerő közvetítésre is az igényei szerint. A beérkezett pályázatokat megadott kritériumrendszer szerint – pl. iskolai végzettség szintje, nyelvismeret, szakképzettség stb. – online módon szűrjük és a megfelelő munkavállalók pályázatait továbbítjuk Önnek. Vállaljuk, hogy a kiválasztási döntésről a pályázókat is e-mailben és/vagy telefonon értesítjük.

Az on-line toborzást külföldön is lefolytatjuk!

Mikor lehet szüksége a World Job Kft. toborzási szolgáltatására?

 • Szinte azonnal szüksége van új jelöltekre, de nem veheti igénybe a munkaerő-kölcsönzés vagy közvetítés szolgáltatásainkat.
 • Elöntik az önéletrajzok, nem győzi a kiválogatást.
 • Ha adminisztratív munkatársai idejük nagyrészét a meghirdetett álláshirdetésekre érkező telefonok és e-mailek megválaszolására fordítják.
 • Ha nem szeretné, ha megtudnák, hogy új munkatársat keres.
 • HR szolgáltatásokra korlátozott költségkerettel, vagy emberi erőforrással  rendelkezik.

Ezen komplex szolgáltatás során a keresett pozíció definiálásától kezdődően a hirdetés megszerkesztésén át a beérkező önéletrajzok szűrését, a jelöltek interjúztatását és végül a legmegfelelőbb pályázók bemutatását vállaljuk.

Abban az esetben, ha a Ön kívánja elvégezni a jelöltek interjúztatását, kiválasztását, úgy az alábbi szolgáltatási csomagokat ajánljuk:

 1. Adatbázis szűrés
  Saját és a releváns on-line adatbázisokból keressük meg a potenciális jelölteket az adott pozícióra az Ön által megadott szempontoknak megfelelően.
 2. Adatbázis szűrés és telefonos interjú
  Az adatbázis szűrést követően telefonos előszűrést végzünk, ahol rövid interjú keretében tájékoztatjuk a jelöltet a pozícióról, megtudjuk az esetlegesen önéletrajzban nem szereplő, de a pozíció szempontjából lényeges információkat. A potenciális jelöltek esetén időpontot egyeztetünk egy személyes találkozóra.
 3. Álláshirdetés megjelentetése önéletrajz szűréssel
  Az általunk megszerkesztett és feladott álláshirdetésre jelentkezők anyagait – az előre egyeztetett elvárásoknak megfelelően – szűrjük és továbbítjuk az Ön, vagy HR munkatársa részére
 4. Álláshirdetés önéletrajz szűréssel  és telefonos interjú
  Az általunk megszerkesztett és feladott álláshirdetésre jelentkezők anyagait az előre egyeztetett elvárásoknak megfelelően szűrjük és telefonos interjút keretében tájékoztatjuk a jelöltet a pozícióról, megtudjuk az esetlegesen önéletrajzban nem szereplő, de a pozíció szempontjából lényeges információkat.

Ha szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését keressen minket bizalommal! Kérjen árajánlatot, vagy bővebb információkat az alábbi elérhetőségek egyikén:

e-mail: info@worldjob.hu
telefonszám: 06-96-203-096