Munkaerő-közvetítés

Munkaerő-közvetítés szolgáltatásunkat azon partnereinknek ajánljuk, akik számára valamely okból a munkaerő-kölcsönzés nem opció, de szükségük van többlet munkaerőre.

A közvetítés során – egy megbízási szerződés keretében – Vállalata megbízza a World Job Kft.-t, hogy saját adatbázisából vagy különféle hirdetési csatornák igénybevételével munkavállalókat toborozzon. A beérkezett pályázatokat (szakmai önéletrajz, motivációs levél, ajánlások, referenciák stb.) előminősítjük és a kiválasztottakkal személyes interjúkat bonyolítunk le. A legjobb 3 vagy 5 pályázó – igény szerint – anyagát és a hozzá tartozó szakmai értékelésünket az Önök rendelkezésére bocsátjuk. A kapott információk alapján, Ön kijelöli, hogy mely pályázókkal kíván személyesen is találkozni, hogy nagy biztonsággal kiválaszthassa azt a jelöltet vagy jelölteket, akiket saját alkalmazásban foglalkoztatni kíván.

A munkaerő-kölcsönzéstől eltérően ebben az esetben munkajogviszony – a jelölt és a World Job Kft. között – nem jön létre. A pályázó egyenesen az Ön állományába kerül.

Toborzási – kiválasztási folyamat sikerét kollégáink sokéves tapasztalata, a rendelkezésre álló eszközök, valamint a megfelelő módszerek megválasztása garantálja. Ezzel biztosítjuk, hogy a szerződés aláírását követően a legjobb munkatársat a legkevesebb idő és energiaráfordítással találjuk meg az Ön számára.
Kiválasztási folyamatunkat rugalmasan alakítjuk az Ön igényeinek megfelelően.  Így a közvetítés során igényelhet betanított munkavállalókat, szakmunkásokat vagy akár vezető beosztású személyeket is. Hirdetési struktúránknak, adatbázisaink és széleskörű kapcsolati tőkénknek köszönhetően a környező országokban vagy akár az Európai Unió teljes területén is megszervezzük a toborzást, hogy a legjobb munkavállalót bocsáthassuk az Ön rendelkezésére.

Mikor lehet Önnek szüksége a World Job Kft. munkaerő-közvetítés szolgáltatására?

 • Ha hosszú távra keres olyan munkatársat, akit saját állományba is venne.
 • Ha a kijelölt pozícióra –  az Ön által támasztott követelmény-rendszernek (kritériumoknak) mindenben megfelelő – speciális szaktudást igénylő munkatársat keres.
 • Ha sem Önnek, sem munkatársainak nincs ideje a toborzás és a kiválasztás időigényes procedúrájával foglalkozni.
 • Ha nem biztos abban, hogy megtalálná a legalkalmasabb jelöltet.
 • Ha minél gyorsabban szeretne új munkatársakhoz jutni.
 • Ha kapacitásait és idejét inkább saját cégének fejlesztésére fordítaná, miközben mi minden előkészítő feladatot (előszűréseket, a kompetencia felmérés) elvégzünk.

Milyen előnyöket kínál Önnek a World Job Kft. munkaerő-közvetítési szolgáltatása?

 • A Vállalatunk gyorsan és hatékonyan toboroz, valamint már évek óta jólműködő kiválasztási és módszereket alkalmaz.
 • Akár 1-2 héten belül jelölteket állítunk Önnek, így az igény keletkezésétől számítva nagyon rövid időn belül munkába állhat az új munkatársa.
 • A teljes keresési és kiválasztási folyamatot mi végezzük, Önnek csak a végső döntést kell meghoznia és a új kollégája munkaszerződését kell aláírnia.
 • A szolgáltatásunkra idő garanciát vállalunk (a vállalkozási szerződésünkben szereplők szerint).
 • Az általunk kibocsátott számla ellenértékét a működési költségei között számolhatja el, ezzel csökkentve iparűzési adóját.
 • A toborzásra és kiválasztásra szánt idejét Vállalatára fordíthatja.

Ha szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését keressen minket bizalommal! Kérjen árajánlatot, vagy bővebb információkat az alábbi elérhetőségek egyikén:

e-mail: info@worldjob.hu
telefonszám: 06-96-203-096