Egyszerűsített foglalkoztatás

A Munka Törvénykönyve lehetőséget ad több atipikus foglalkoztatási forma egyidejű alkalmazására, így munkaerő-kölcsönzés esetén a kölcsönbeadó cég az „egyszerűsített foglalkoztatás” szabályai szerint is biztosíthat munkavállalókat Partnerei számára.

Ezáltal olyan lehetőséget kínálunk, amely ötvözi az alkalmi munkavállalás és a munkaerő-kölcsönzés előnyeit, így kiemelten rugalmas és költséghatékony megoldást nyújt a termelésben felmerülő ingadozó munkaerő-igények lefedésére. Egyszerűsített foglalkoztatás keretében alkalmi munkavállalókat biztosítunk Önöknek akár folyamatosan változó létszámigényekre reagálva.

A toborzást, a kiválasztást, a szerződéskötést és a munkacsoport helyszínre szállítását is mi végezzük. Önöknek csak a létszámigényt és a munkavállalókkal szembeni elvárásokat kell meghatározniuk, az elszámolás pedig a ténylegesen ledolgozott munkaórák alapján történik, így nem merül fel szabadság, betegszabadság, fizetett ünnep, állásidő és egyéb más munkaviszonyhoz köthető személyi jellegű kifizetés.

Az itt bemutatott szolgáltatást főleg a rövid 3-15 napos projektekre javasoljuk, ahol a munka főleg egyszerű betanított munkát jelent. A diákmunka alkalmazása mellett ezen konstrukció a legrugalmasabb és a legköltséghatékonyabb megoldás a létszámhiány esetén.

Ha szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését keressen minket bizalommal! Kérjen árajánlatot, vagy bővebb információkat az alábbi elérhetőségek egyikén:

e-mail: info@worldjob.hu
telefonszám: 06-96-203-096