Diákmunka

A diákmunkások kedvezményes alkalmazását a jogszabályi háttér az Iskolaszövetkezetek számára teszi lehetővé. Cégcsoportunkhoz tartozó Nyugat-magyarországi Mobilitás Iskolaszövetkezet keretein belül van lehetősége diákmunkások alkalmazására.

Diák munkavállalók iskolaszövetkezeten keresztül történő foglalkoztatása a jelenleg elérhető legrugalmasabb és legolcsóbb megoldás munkaerő szükséglet kielégítésére.
A szövetkezet vállalkozási keretszerződést köt cégével és előre meghatározott, minden költséget magában foglaló rezsióradíjakon diák munkavállalókat biztosít az Önök számára.
A hatályos törvényi szabályozás alapján a nappali tagozatos diákok iskolaszövetkezeti tagként járulékmentesen végezhetnek munkát és foglalkoztatásuk kapcsán nem merül fel betegszabadság, fizetett ünnep, illetve felmondási költség, melynek köszönhetően a főállású dolgozókhoz képest akár 30-40 %-os megtakarítást is realizálhat.

Lehetőséget kínálunk arra is, hogy Vállalatuk a dolgozóik gyermekeit (16 éven felüli) iskolaszövetkezetünkön keresztül foglalkoztassák, ebben az esetben a diákok számára kifizetendő, közösen meghatározott béren felül egy jelképes (a piaci árnál jóval kedvezőbb) rezsi díjat számítunk fel. Ezzel a jelenleg érvényben lévő Cafeteria juttatásokat bővítheti, mellyel a saját dolgozók gyermekeinek biztosít munkát, illetve adhat extra juttatásokat dolgozói számára, mellyel jelentősen növelhető a munkatársai lojalitását

Bővebb információk érdekében látogassa meg cégcsoportunkhoz tartozó Nyugat-magyarországi MOBILITÁS Iskolaszövetkezethez tartozó honlapot az alábbi gombra kattintva.

Ha szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését keressen minket bizalommal! Kérjen árajánlatot, vagy bővebb információkat az alábbi elérhetőségek egyikén:

e-mail: info@worldjob.hu
telefonszám: 06-96-203-096